Soms hoor je weleens: een foto zegt meer dan duizend woorden. Wat mij betreft zegt het véél meer. Mijn foto’s spreken, leven, ontroeren, inspireren.

 

Waarom? Omdat ik de persoon zelf laat zien in al zijn kracht en emotie. Ook vertel ik sprankelend hét verhaal achter een object of een ruimte binnen en buiten. 

 

Catching moments

Een foto is dus altijd meer dan gewoon een foto. Dat komt omdat ik, Merel van Dooren, heel veel prikkels kan ontvangen. In een split of a second zie ik momenten en vang ze meteen met mijn camera. Overal waar ik ben en alles wat ik zie, prikkelt mij als fotograaf. Als je eens in mijn hoofd kon kijken, zou je gek worden van alle ideeën die ik heb. Ik ben creatief tot op het bot: nooit saai, altijd verrassend en uniek.


Fotograferen is mijn leven, dus heb ik er mijn werk van gemaakt. Professioneel, deskundig en vakkundig.

 

Storytelling

Waar draait het om bij Merel van Dooren Photography? Om storytelling. Als nieuwsgierig persoon zoek ik de diepgang. Een fotoshoot is geen oppervlakkig momentje, maar een kostbaar moment. Met ruimte voor een verhaal. 

 

Ik kan nog veel meer schrijven over mijn liefde voor fotografie, maar dat vertel ik je graag tijdens een fotoshoot. Kijk ondertussen rustig rond op mijn site. Vind je het leuk om mij beter te leren kennen? Volg me dan op social media.

 

Liefs Merel

Wat kan je verwachten bij Merel van Dooren Photography?

 

Maak vooral je wensen kenbaar!

Zodra ik weet wat voor shoot je graag wilt, werk ik de shoot uit. Zo weten we beiden vooraf wat we gaan creëren. Ik doe dit namelijk niet alleen: voor het beste resultaat moeten samen op hetzelfde level zitten. We nemen dus door wat of wie er gefotografeerd worden, in welke setting, in welke kleuren en wat de beleving moet of mag zijn.

Na de fotoshoot ontvang je van mij een online album via de mail. Met een persoonlijk wachtwoord kan je hierop inloggen. Je ziet alle onbewerkte foto’s die we gemaakt hebben. Uit deze foto’s kun je een selectie maken. Zodra ik de selectie binnen heb, ga ik de foto’s bewerken.

 

De foto’s worden professioneel bewerkt en in hoge resolutie afgeleverd. Het bewerken van de foto’s duurt maximaal vier weken vanaf het moment dat ik de selectie binnen heb gekregen. Wanneer de foto’s klaar zijn, upload ik ze in je persoonlijke online album waar jij ze makkelijk vanaf kan downloaden. 

 

Heb je andere vragen, mail mij gerust.

Voor meer informatie wil ik je graag verwijzen naar de brochures:

Bekijk ook eens mijn werk

Business
Fashion
Events
Wedding
Portrait
  • 'Ik heb een ontzettend leuke, gezellige, professionele fotoshoot gehad met Merel. Ze is spontaan, energiek, tegelijkertijd ontspannen en ze weet wat ze wil en kan. De communicatie voor en na de shoot was fijn en duidelijk en ook de foto's had ik binnen een week bewerkt binnen. Topmeid en topfotografe!'
  • ‘Merel is heel ontspannen. Wat maakt dat de camera fear tot een minimum beperkt blijft. De foto’s die ze heeft gemaakt stralen zo veel uit vannzichzelf waardoor je even de punten die je minder aan jezelf vindt, vergeet. Bedankt Merel!’
  • ‘Iedereen kan een foto maken, maar als je echt iets bijzonders wil, iets creatiefs, dan ben je bij Merel-Pics bij het goede adres!’
  • ‘Ik heb nu al twee keer prettig samengewerkt met Merel in de fotoshoots voor mijn merk Kou Sportswear. Merel is enthousiast en wil er ALLES aan doen om de shoot tot een succes te maken. Daarnaast brengt ze met haar ervaring en begeleiding het eindresultaat tot een hoger niveau. Ook mijn modellen worden door haar gevoel voor humor en haar benadering op hun gemak gesteld. Thanks Merel ! Op naar de volgende shoot’

geïnteresseerd in een samenwerking? vraag hier een offerte aan

Required
Required
Required
Required

Alle velden met een (*) zijn verplicht.